Adventures of a Librarian

Här är min blogg där jag kommer dela med mig av mina äventyr som utbytesstudent på Bibliotekarieprogrammet i Dublin, Irland. Ni kommer få följa med mig både i skolan och när jag upptäcker den gröna ön.

En kurs avklarad

Publicerad 2016-11-29 11:25:18 i Allmänt,

Idag skriver jag redan på förmiddagen (mest bara för att jag ska komma ihåg att göra det, men också för att jag inte har så stor lust att plugga inför mitt nästa prov som jag har imorgon). Men det provet jag gjorde igår kändes bra, även om jag var så fokuserad att jag efteråt knappt kom ihåg vad jag hade svarat. I och med att jag gjort provet är jag nu klar med den kursen! Det är helt otroligt! Jag är alltså klar med en av mina kurser här (även om jag inte har fått reda på mitt slutbetyg än). Och imorgon efter nästa prov är jag klar med en till och jag kommer även bli klar med en tredje kurs när jag skickar in en uppgift den här veckan. Sen är det bara en inlämning kvar och min final exam och sedan är jag helt klar!
Förutom att jag ska plugga idag så ska jag även gå ner till stan (det är fint väder här) och gå till biblioteket och skriva ut mina flygbiljetter till Rebecca, för på fredag åker jag dit vilket ska bli jätteroligt!
Och idag är det bara 22 dagar kvar tills jag åker hem!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela